16 Nisan 2020 Perşembe

Sohbet Odaları Farkı

Kişilerin günümüz dünyasında en sevdiği şeylerden biri konuşmak ve yorum yapmaktır. Ancak bazı durumlarda yapılan yorumların ya da konuşulan konuların altı dolu olmamakta ve kişinin konuşması yada yorumu havada kalmaktadır. Bu duruma özellikle internet ortamında, sosyal mecralar, arkadaşlık siteleri ya da sohbet odaları nda rastlanmaktadır.

En önemli şey konuşmanın boş değil kişiyi tatmin edici düzeyde olmasıdır. Her kültür, her yöre, her cinsiyet özelliklerine göre karşılaşan bireyler birbirlerini düşünsel olarak tatmin edebilmelidir ki konuşma zevkli ve renkli bir hale gelsin. Tersi halinde ise kişilerin birbirlerine tahammülü kalmayıp karşılıklı öfke durumu oluşabilir. Bu da kişinin harcadığı zamanı kayıp olarak görmesini sağlar. Böylece sohbet sitesine olan güveni sarsılır ve belki de hayatının aşkı, dertlerinin ortağı, sırlarının kilidi olacak kişiyi tanıma fırsatını kaçırmış olur.

sohbet sitesi, yukarı bahsi geçen durumlardan ziyade, farklı kültürlerden, şehirlerden gelen kişilerin sohbetlerinin de farklı ve dolu, kişiyi düşünsel boyutta tatmin edeceği ve aradığını bulacağı teminatında. Kişilerin zaman kaybı olarak görmediği, yapılan sohbetlerden son derece zevk aldığı ve manevi olarak zarar görmeden hoş vakit geçirebileceği bir sitedir.

Farkını sohbetlerinde yarat, belki sohbet sitesinin sloganı olabilir. Çünkü chat sitesi kullanıcıları ile bu farkı yaratacak inancındadır. Hayatın sıkıcılığı, konuşma ve yorumların anlamsızlığı değil, sohbet etmenin tadına varıldığı bir site olarak hizmet etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder